27 feb 2009, 22:47

И пак 

  Poesía » Otra
851 0 1
И пак е нощ...
И пак е тъмно...
И пак всичко умира.
И пак се стичат сълзите ми.
И пак проклинам живота!
И пак мечтая, мъничко поне.
И пак обичам!

© Поли Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??