5 mar 2006, 22:51

И ПРАЗНИКА БЪРЗО ОТМИНА 

  Poesía
706 0 2
на сестра ми


Изглеждаш ми май по-красива
на прага на трийсет и шест,
безпорно се чувстваш щастлива
и носиш добрата си вест.


С поздрав и мили усмивки
за здраве и много късмет,
желаеха всичките близки
за тебе да има напред.

Бонбони,шампанско и песни
приятели,нежност цветя
подаръци,танци чудесни
събра се и малко тъга.

На пръсти броят ни се дните
с щастие щом се дошли
за миг се обръщаш и вижте
превръщат се те в спомени.

Рожденният ден си замина
остана във снимка мигът
и празника бързо отмина
защо си животе такъв?

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??