12 ago 2014, 20:51

И ти 

  Poesía » Otra
713 0 3

На мен едно легло ми стига
и една коричка хляб,
един прозорец към звездите,
това е целият ми свят!

© РемаТе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??