19 oct 2007, 8:01

И всички ни боли... 

  Poesía
518 0 2
 

И всички ни боли...

Това ли е цената да плачем?

Всички ни боли понякога...

Понякога времето е толкова далечно,

     а щастието просто там...

           В очите на детето...

                 В морските принцеси,

но всички ни боли... И всичко отминава. 

Понякога самотата просто идва...

И всички ни боли...

Не ми казвай, че всичко е минало,

не ми казвай, че живея в сърцето ти

и че те имам...

Почувствай ме навън,

      където е болката...

          Където си сам...

               Където всички ги боли...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??