19 may 2007, 21:22

Иди си 

  Poesía
686 0 2
       Иди си
Не искам тебе аз да виждам,
очите си далеч от мен пази.
Не мога да ти кажа, че те ненавиждам,
но всеки хубав спомен забрави.

Признавам - с тебе бях щастлива,
но всичко хубаво си има край,
край, който сам реши да сложиш,
защото ти омръзна май.

Сега пред мен недей заставай,
а пътя си ти продължи
и само себе си обвинявай
за нашите изгубени мечти.

Дълго аз не ще страдам
и без тебе знам, че ще е по-добре.
Ще намеря скоро повод да се радвам,
ще открия по-щастливи светове.

© Пепи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Веднъж казах "иди си" на човек, който мнг обичах и след това дълго съжалявах... Наистина се изисква голяма смелост. Браво!
  • Смела постъпка!
    Браво!
Propuestas
: ??:??