18 feb 2015, 8:59  

Идвам... 

  Poesía » De amor
489 0 0

*на най-прекрасната ми любов*


Изчакай ме, аз вече идвам

При теб, о, любов моя!

При твоите прегръдки нежни,

При твоите устни сладки.

 

Изчакай ме, вече съм на път

И скоро ще държа твоята ръка.

Ще я държа, и няма да я пусна,

Защото искам да съм при теб, сега.

 

Изчакай ме, почти пристигнах

Отново ще съм до теб.

Отново ще погледна твоите очи

И отново ще се влюбвам в теб.

 

Знам, че нямаш търпение да ме чакаш

Но още малко, обещавам ти.

Вече ти виждам на автогарата

И бързам вече да излизам.

 

Разстоянието никак не ни пречи

Да се обичаме ей така –

Без граници и без спирачки

А пътят ни е само напред.


© Филип Инецки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??