12 nov 2014, 23:39

Игра на любов 

  Poesía » De amor
1578 0 0

Една игра с твои правила,

отново любовта ме изигра.

Когато силно ме прегръщаше 

и когато нежно ми говореше, след това

думите си в лед превръщаше 

 и любовта в ъгъла затръшваше.


Дявол с ангелско лице усмихва 

ми се в нощта,

да счупи моите крила,

за да не мога да летя.

Когато силно ме целуваше

и тялото си с моето сливаше,

една надежда ми оставяше,

но на сутринта нея вече я нямаше.


Играх по твоите правила 

и празна съм сега.

Заложих много, заложих всичко

и загубих за моя беда.

Празнуваш ти, щастлив си сега,

извади късмет с поредната влюбена жена.

Раздаваш красиви надежди 

и палиш огньове от страст.

Дори сърцето ми да изгориш,

аз отново ще търся любовта.

© Сандрина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??