17 ago 2006, 8:28

Il cuore altrade  

  Poesía
660 0 2

Il cuore altrade


Открадна ми сърцето, занесе го във рая.
Боже, как успя?!
Искрено и нежно искаше го, знам.
Чакаше ме, копнееше да ти го дам.
Ангелче крилато да ме пази, ти ми прати.
Шепнеше ми то, дума след дума...

Любовта на твоята врата почука - отвори й.
Искрено желая любовта и твоята душа в замяна.

Моля те сега, никога не ме оставяй!
Ела... прегърни ме и до мене остани...
Завинаги!

© Йорданка Янчова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е красиво!Дано ти е отговорил.
  • Хубаво произведение. Но едва дали е най-удачния вариант да питаш някой дали те обича. Ако го чувства то ще ти го казва, недей пита така. Продължавай в същия дух!
Propuestas
: ??:??