29 ene 2011, 12:41

... или се отречи от ума си... 

  Poesía
617 0 1

Глупакът говори.

Умникът мълчи.

Глупакът говори.

Умникът мълчи.

Глупакът...

Умникът го няма.

Къде си, умнико?

Умнико?

Говори ли някой?

Някой нещо ли каза?

Кой какво каза?

Кой?

Някой?

Някой.

Какво прави някой?

Някой прави ли нещо?

 

Шуми.

 

Шуми Марица окървавена...

 

Кой?

Кой направи това?

Кой какво прави?

Някой прави ли нещо?

Говори...

Какви ги говори?

Умникът мълчи.

Говори,  умнико.

Умнико, прави!

 

Или се отречи от ума си...

28.01.2011.

 

 

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??