15 feb 2008, 15:45

Има 

  Poesía
394 0 0

 Има ръце, които те галят.

Има мисли, които се търкалят.

Има устни, за да проникват.

Има лице, което ти липсва.

Нима слънчев лъч те заслепи?

Усети как пулса ми се превръща в лед.

Огънят на страстта се преобърна.

Светкавично  видение стои пред мен.

Улиците се свиха на прах.

А телата се родиха... и пронизах сърцето ти.

 

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??