15 mar 2011, 22:34

Има неща, които не се забравят! 

  Poesía
2297 0 1

Има неща, които никога няма да си простя.
Има неща, които разкъсват сърцето.
Има спомени, които изгарят паметта.
Има грешки, които напомнят за непростимото.
Има мигове, които напомнят за миналото,

които разкъсват настоящето
и умиват бавно, но болезнено бъдещето.

 

Има сълзи, които не мога да спра.
Има огън, който не иска да спре да изгаря.
Има душа, която не иска да си спомня.
Има сърце, което иска да е камък.

 

Има неща, които несъзнателно извършваме.
Има думи, необмислени навреме или никога неизречени.
Има снимки, отбелязващи спомени за раздели и страсти.
Има вещи изхвърлени, но със скрити спомени.
Има проблеми, които не се решават с мълчание.
Има страхове, които са неосъзнати.
Има чувства, които остават скрити, но не и забравени!

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Има! Много има!
    Прости си грешките, за да живееш в хармония със себе си, за едно по-светло бъдеще! Можеш!
Propuestas
: ??:??