19 oct 2006, 16:33

Имам нужда от теб сега 

  Poesía
1659 0 5

Имам нужда от теб сега,

          не след месец... ден... или час...

Искам твоята топла ръка

да напомня, че има и нас.

Докога, според теб, ще се топля

от огъня на старите спомени?

Докога ще чуваш "обичам те"

от моите устни отронени.

Не, не искам да се чувстваш притиснат,

но стената е опряна в моя гръб

и ръждивите сенки често стискат

и разяждат моята плът.

Имам нужда от тебе сега,

не прищявка ме води напред.

Колко силна трябва да е тази жена,

която ще чака своя късмет -

да не бягаш от страх, че и ти

имаш право да бъдеш щастлив.

Затвори тези груби врати

         и живей... не бъди страхлив!

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??