2 mar 2009, 12:47

Имаш ли приятел 

  Poesía » Filosófica
741 0 2

 Имаш ли приятел верен,

 не ще бъдеш сам някой ден,

 когато от света суров

 останеш ти сломен.

 

Когато помощ ти потрябва,

до чужда ти недей прибягва,

 а неговата потърси.

 Повярвай, не ще сбъркаш ти!

 

Когато трябва ти опора, 

предаден си от всички хора,

когато веч не можеш каза мамо,

потърси приятелското рамо.

 

 Поиска ли той твоята ръка.

Подай му я - просто ей така,

без да искаш ти възмездие

за това свое действие.

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вярвай на истинските приятели,
    те няма да те предадат!

    Поздрав, Саше!
  • Когато трябва ти опора,

    предаден си от всички хора,

    когато веч не можеш каза мамо,

    потърси приятелското рамо.

    Това ми хареса много!
Propuestas
: ??:??