14 ene 2008, 13:09

Имен ден 

  Poesía
739 0 1

Днес е твоят празник, мила мамо!

Ден за радост, щастие, любов.

Аз искам да допреш глава на мойто рамо

и да забравиш, че животът е така суров.

Да забравиш всякаква обида и лъжа,

аз не искам да чета в очите ти тъгa.

Искам усмивка да грее на твойто лице,

защото така е щастливо и мойто сърце.


04.04.04г.(Цветница)

С много любов, за Ками

© Надежда Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно е!
    Хубави пожелания!!!
    Нека усмивки греят на твоето и нейното лице!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??