23 ene 2020, 0:09

Импресия 

  Poesía » Otra
369 1 0

Зима е. На хоризонта млечен

мракът се прецежда в тишина.

Трепкат върху бялата привéчер

видими наченки на съня.

 

А това, че мракът те привлича

може ей сега да провериш.

Пърха в ирисите ти образ на момиче

и те принуждава да заспиш.

© Димитър Вучев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??