2 mar 2010, 9:58

Импресия 

  Poesía
812 0 3

 

 

Като прозрачен похлупак

сумракът се стовари над града

и се оплете между голите мартенски клони.

Подобно малки луни

с мека оранжева светлина,

изгряха уличните лампи.

До тях по хладните ръбове на вечерта

запристъпваха плахо

първите струйки дъжд.

А улуците почукваха

и унасяха със своя ромон.

Капка по капка!

Звук по звук!

© Искрен Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??