25 sept 2013, 20:31

Импресия за сълза 

  Poesía » De amor
357 0 0

Импресия за сълза

 

Късче жарава в миг безвремие
разбива тишината мокра
на капки есен за двама.
Капнала сълза свети в дланите.
Рисува акварел в безпаметност.
Шепне, крие се в стих,
лудости сбъдва, обича.
Боли и спира в сърцето.
Тогава душа, душа прегръща.
душите онемели от обичане
се искат... зашеметени.
Случва се... Любов.


©Ванко Николов (Starkmastar®vn

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??