Не съм горделива, но съм много ината.
Лесно не свеждам глава.
Удрям ли, удрям право в сърцата.
Е, май съм най-добра в това.
И реша ли се боря за трима,
воля има много във мен.
Инатът ме прави непобедима.
Калявам се, духът ми е несломен.
Е, понякога съм нетърпима,
но съм свикнала по моя си начин.
И нито веднъж не съм съжалила,
макар понякога и да плача.
Труден характер съм, зная.
Но за нервите съм добро упражнение.
И обещавам, издържиш ли до края,
ще получиш възнаграждение.
© Рали Todos los derechos reservados