Иска ми се да се влюбя
неочаквано, хазартно.
Всичко свое да изгубя
в любовта си прединфарктна.
По земята да не стъпвам.
С мене слънцето да пее.
Като праскова напъпила
в любовта си да живея.
Нека са ми до колене
мътни всичките морета.
Вятърът да вей за мене
и за мен звезди да светят.
Всичко да е просто, лесно
като малкото ми кутре.
Как ще стане? Неизвестно.
Иска ми се... Още утре!
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados