14 jun 2008, 16:05

Искам... 

  Poesía
622 0 2
Искам...

Искам всичко или нищо.
Сърцето твое да тупти.
За мен и мене да обича,
една сред хиляди жени.

Искам всичко да ти дам.
Сърцето ми да те обича.
До гроб във обич ти се вричам.
Ти няма вече да си сам.               

Аз искам всичко или нищо.
Завинаги да съм до теб.
Мечтая, устните ми сричат,
вълшебство странно ме обзе.

Не мисля и забравям всичко.
Във тебе ще се потопя.
Искам ти да ме прегърнеш
като снежинка в теб да се стопя.

Да бъдеш мойта снежна преспа,
да ме приемеш в топлата си длан.
Очите с обич да се срещнат
и да ме стоплиш с буен плам.

:-)

© Емилия Миланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??