7 jun 2008, 10:52

Искам 

  Poesía » Otra
750 0 4
 

Искам с усмивка да заспивам,

живота наново да преоткривам.

Искам лъчите на слънцето да ме галят,

искам огнени звуци да ме палят,

да настръхвам от тях,

да се чувствам така, както някога бях.

Искам любовта да ме прегърне

и в топла, мека завивка да ме обгърне.

Животът да ме вози на гребена на вълната,

да усещам гъделичкането от водата.

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??