Искам да изкрещя,
че съм изтъкана от злоба!
Искам да изкрещя,
че тая в себе си само омраза!
Искам да крещя,
докато сърцето не стане на лед!
Искам да крещя,
докато не забравя за теб!
Искам да крещя,
докато то бавно топи се!
Искам да крещя,
докато злобата прероди се!
Искам да крещя,
докато сърцето, стопено от мъка!
Искам да крещя,
докато изчезне напълно!
© Зори Todos los derechos reservados