3 ene 2007, 13:59

Искам ... или не ... 

  Poesía
617 0 7
Държим се с теб така,
сякаш сме двойка,
а всъщност сме само приятели,
които много се обичат.
Държим се с теб като приятели,
а всъщност чуствата си крия,
за да не те нараня с тях.
Държа се мило, услужливо,
а зад тези мои думи се крие болка -
болка от несподелената любов
таена толкоз време.
Държиш се сякаш ме харесваш -
едва ли ме обичаш ти.
Но какво изпитваш всъщност аз не знам.
И обзема ме страх -
искам ли да разбера... или не...
Пред теб и дума не изричам,
защото знам колко боли от любовта.

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??