3 feb 2011, 20:40

Искам любов 

  Poesía » De amor
901 0 0

ИСКАМ ЛЮБОВ

 

Песен се излива като магия,

злато струи от звездите,

полива ме, попива в душата ми,

лъчи от обич ме пронизват жестоко.

 

Толкова дълго те чаках...

 

Че чак пътят в мрака се изгуби,

светлината се обърка и не пристигна,

а аз протягам ръце към слънцето

и събирам надежди.

 

Целува ме вятърът с безумна страст.

Така ме разтваря в обятията си

и изсипва в мен топлина,

и гали струните на душата ми.

 

А аз единствено желая теб...

 

Какво очаквам?

Светлина в очите ми...

Лунни капчици тишина

да полепват по лицето ми.

 

Всичко в мен крещи за любов.

Искам точно тази, която ти ми показа!

Искам мига да взривя във вечност!

Слънцето да разкъсам с целувка!

 

Защото ти си всичко за мен...

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??