16 nov 2015, 20:55  

Искам още 

  Poesía » Otra
315 0 0

Искам още да живея,

да се смея, да копнея,

но след тази наша свада,

всичко бавно се разпада!

 

Искам още да усещам

полъх на щастлив живот,

но след нашето падание,

има само състрадание!

 

Искам още аз да вярвам,

че ще има светло бъдеще за мен,

всичко леко ще потръгне,

стига господ да е с мен!

© Татяна Бръмчийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??