17 ago 2010, 22:10

Искам с теб 

  Poesía » De amor
681 0 0

Искам с теб в нощта

под небето, осеяно със звезди,

да се отдадем на страстта,

изгаряща нашите душите.

 

От греха с жадни устни

да вкусим за първи път.

В мига сладък да се впуснем,

който владее светът.

 

В топла прегръдка ти

вземи ме и нека аз

сложа глава на твоите гърди -

тиха, смирена, без глас.

 

Искам с теб сега

в този късен час

да се предадем на любовта

в тишината без глас.

 

Устните за твоите жадуват,

тупти за теб сърцето.

Звездите навярно ревнуват,

щом падат от небето.

 

 

Искам с теб да усещам

тръпката, за мен още непозната.

В теб привлича ме нещо

толкова истинско на земята.

 

С жар целувай ме ти,

обсипи ме с ласки в нощта.

С жаден поглед ме гали,

щом се докоснат нашите тела.

 

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??