Изгубвай се във думите ми.
Нека усещам силно, че те има.
Дори да е отчаяно безумие
и болката живота ни да взима.
Сърцето в пепел да се разпилее
и чакаща душата да угасне.
Ръцете ми за тебе да копнеят,
за миг в прегръдката безгласна.
Поискай силно да усещаме живота
с крила да пляснем, галопирайки в небето.
Да се търкалят някъде зад нас хомотите.
И аз изгаряща в очите ти да светя.
Накарай ме във тебе да притихна,
събличайки безмълвно болката.
Приспи ме в скута си усмихната.
Не искам много - искам само толкова.
Дори в съня ти моите сълзи да паднат.
Не се отказвай да броим звездите.
Не давай лудостта ни да откраднат.
И не купувай скука за съдбите ни.
© Руска Рулетка Todos los derechos reservados