Искам само това
Нещо в душата ми дразнещо скърца,
пареща болка ме стиска за гърлото,
моят живот - на парчета накълцан -
се търкаля надолу по стръмното...
Искам само да мога да махна с ръка,
да загърбя проклетата болка,
да посрещна с усмивка и радост деня
и най-после да заспивам спокойна...
Искам време да имам за малки неща,
да не треперя вечно от бързане
и да прегърна най-сетне детето си
уморена от смях, не от сълзи...
Искам само това...
За себе си нищо друго не искам!
© Виолета Зашева Todos los derechos reservados
Браво, Вил!