20 mar 2007, 8:50

ИСКАМ ТЕ 

  Poesía
814 0 0

Ти си силна светлина,
тебе търся във нощта,
искам твойта топлина за мен сега.

Ти си пълната луна,
нежен спомен във съня,
ти си всичко на света в любовта.

Погледни в очите ми,
любов ли е това, кажи,
може би мечта си ти в мойте дни.

Тръгна си, не се обърна
и за миг дори,
искам пак да те прегърна, спри...

© Зорница Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??