19 jun 2007, 0:56

искам те 

  Poesía
1214 0 3
Искам те - до мен да си сега,
искам те - да бъде с мене любовта,
искам те - да милваш моята душа,
искам те - да върнеш в мене радостта...

Исках те - но ти не го разбра,
исках те - но с мен се подигра,
исках те - но ти избяга наделече,
исках те - но теб те няма вече...

Ще те искам - макар да те няма,
ще те искам - макар да си в пръстта,
ще те искам - макар да си в земята голяма,
ще те искам - макар от сърцето да капе кръвта...

© Камелия Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??