11 jun 2014, 22:24

Искам те 

  Poesía » De amor
1994 0 2

Ревност - какво изпепеляващо чувство....

да ревнуваш човек, който нямаш,

да ревнуваш момчето, което харесваш...

 

Ревността те изяжда отвътре

тя застава като буца в гърдите ти

и като че ли те задушава.

Тя притиска сърцето ти 

и му пречи свободно да тупти. 

 

Ревността е като затвор за душата.

Ревнуват само хората, 

които не се чувстват 

достойни за любовта

на съответния човек.

 

Ревнувам те безумно....

желая те безумно 

искам ти да си до мен 

аз да съм до теб 

да те подкрепям 

да съм до теб в трудни моменти

 

искам да те обичам 

искам да усетя допира ти 

искам да усетя нежността ти 

искам да усетя аромата на твоята кожа 

искам да усетя сигурността в твоята прегръдка

в твоето присъствие

 

искам да съм в ума ти 

 

искам да съм единствена в очите ти 

искам да те накарам да се усмихваш

искам да те накарам да се смееш 

 

обичам усмивката ти 

 

обичам начина, по който само ти ме гледаш 

копнея за деня, който ще те видя 

копнея за деня, в който ще ме прегърнеш силно

и ще те усетя...

 

© Димитрина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви много
  • копнея за деня, в който ще ме прегърнеш силно
    и ще те усетя....
    Силно и завладяващо!Браво! Адмирации!
Propuestas
: ??:??