14 jun 2013, 7:57

Искам те завинаги до мен! 

  Poesía » De amor
1506 0 4

Ликът ти все е пред очите ми,

всяка нощ и всеки ден.

Ти оставаш във мечтите ми -

искам те завинаги до мен!

 

Целувката ти тя е до гърдите ми

топла, нежна като крем,

вътре, топлейки сърцето ми -

искам те завинаги до мен!

 

Смехът ти все е във ушите ми

до безкрай от тебе съм пленен.

Моля ти се, чуй молбите ми -

искам те завинаги до мен!

 

 

 

 

© Владислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??