11 jul 2007, 12:26

Искаш ли мен? 

  Poesía
771 0 1
Искаш ли да бъда
твойто слънце - малко, топло,
така необходимо за живота?

Искаш ли да бъда
твойта радост - истинска, жадувана,
за да бъдеш с мене ти щастлив?

Искаш ли да бъда
твоят мил копнеж - безгласен и изпепеляващ,
за да гори в сърето пламък вечен?

Искаш ли МЕН?

11.7.2007

© Габи К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??