16 ene 2010, 14:42

Истина ли е че... 

  Poesía » Otra
525 0 2

Не бях ученичка добра,

но стихове пиша сега

- литературата от мен

е много далеч,

а граматиката още

по-надалеч.

Стиховете ми искам да чуеш,

и свойте мисли да споделиш

- надежда да имам ли още?

Не зная що е поема, новела

и не знам още какво -

но мислите свои

на белия лист ще изпиша

с надежда някой да ги прочете.

© Анка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??