21 feb 2013, 21:58

Истината днес е простичка 

  Poesía
500 0 0

Истината днес е простичка -
светът е такъв, какъвто си го сътвориш!
Обичаш ли - ще бъдеш обичан в замяна
и пътя си спокоен и щастлив ще извървиш!

Каквото и да казват другите - лъжа е...
За себе си истината сам изгради,
бъди различен, дори да е трудно,
създавай над тъгата си - цветни, красиви дъги!

Истината днес е простичка -
светът е в теб и Ти си целия свят...
Приспивай залези, създавай зори,
и накрая открила себе си - поспри...

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??