14 ago 2006, 11:07

Истинска любов 

  Poesía
1220 0 4
На любовта вълшебния нектар
бих пил от твоите сочни устни.
Щастлив, съдбовния товар
делен със теб не бих изпуснал.

Знам, бих лежал на твоята гръд
цял век изпълнен със наслада,
и бих целувал святата ти плът
неземна в своята прелест млада.

Бих построил пиедестал
от болка, обич, нежен зов,
от страст и щастие всецяло
за тебе, Истинска Любов!

Да, бих направил всичко, знам,
каквото пожелаеш ти,
но как, кажи да ти го дам,
щом ти си в моите мечти!

© Веселин Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??