18 nov 2015, 7:37

Истински сонет 

  Poesía » De amor
245 0 1

"Истински"

 сонет

О, как се радвам, че те имам!
При тебе винаги ще спра.
Дори  да е жестока зима,
цветя за теб ще набера!

Смирен до тебе ще застана,
 
да ближа всяка своя рана!
Така  съм  правил и от млад.!
Обичам теб и този свят!

За мен си моята  "осанна"!
И  чувствата красиви в нас.
Целувам ти ръцете аз.

Сърцето ми при теб остана!

Денят ми с тебе зазори...
Не си ми само хоби ти!
07.07.2010г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ако си в състояние да разбереш смисъла му-добре,ако не си-пак добре.Избора е твой!
Propuestas
: ??:??