13 mar 2015, 12:08

Истинският мъж 

  Poesía » De amor
427 0 2

Той никога не ще те предаде и винаги ще бъде до теб, когато имаш нужда,
но знай, че дава всичко само и единствено когато получава същото в замяна...
Защото истинският мъж е искрен и добър и пази винаги всяка една жена...
но е много тъжно, че жените ги търсят, а когато ги намерят никой не ги оценява!

Истинският мъж не винаги е красив, но се различава с друго от всички останали,
защото не го вълнува външният вид, а гледа само сърцето и душата на една жена...
Той мисли само как да я направи щастлива и не иска да вижда никога в нейните очи сълзи,
защото дълбоко в себе си знае, че е честен и никога не би разплакал тази която обича!

Днес жените не гледат сърцето на едно момче, а само търсят разни модели,
но дълбоко в себе си се заблуждават и не знаят колко много грешат...
Защото момичета, утре тези "модели" ще бъдат само причината за вашите сълзи,
но днес си затваряте очите за "истинските мъже", а след време ще съжалявате за това!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Явно не си ме разбрала правилно.... за което съжалявам!
  • Истинският мъж не мрънка, не се изживява като жертва и има реална самооценка Успех!
Propuestas
: ??:??