12 abr 2009, 23:02

Изгаряйки ме! 

  Poesía » De amor
510 0 0

Как да я открия?
Трудно е да я намеря,
любовта искам да разкрия, но доверие на нея
е все едно да спра да дишам,
а всъщност въздухът да е около мене
и всъщност за вдишване да няма време.
Как да я открия?
Толкова е трудно,
все едно да съм около слънцето,
когато то е будно,
лъчите да изгарят кожата ми,
блясъкът да пронизва очите ми
и пак да знам, че ще я намеря,
и протягайки ръка, към нея аз треперя,
надеждата крепи мен и душата ми,
и пак това слънце приканва сълзите ми.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??