16 sept 2009, 9:00

Изгарям 

  Poesía » De amor
626 0 0

Остави ти в сърцето ми своя отпечатък!

Лицето ти е пред очите ми и нощ, и ден!

Какво направи ми, не зная,

но мечтая само ти да си до мен!

Липсваш ми ужасно много!

При спомена за тебе цялата горя!

И искам само теб, защото

изгарям в огъня на любовта!

© Юлиана Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??