24 oct 2017, 22:35

Изгубена мечта 

  Poesía » De amor
400 2 0

В прегръдките на есента

падат тъжните листа.

На бурята песента

напомня ми изгубена мечта.

 

И тихият есенен дъжд

навява ми печал.

Но нека бъда мъж,

че знам – ти си сал идеал.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??