26 nov 2009, 11:51

Излъжи ги, Любов! 

  Poesía » De amor
944 1 5

Лъжи! Лъжи! Това е начинът да си спасим душите!

Мрази! Кради от мен във нощите, а тях ограбвай ги във дните!

Убий! Убий ги с длани! Мен с целувка отрови ме!

Пусни гнева си вън, Любов! Мини ПРЕЗ ТЯХ и прелъсти ме!

 

Лъжи! Лъжи! Това е нашето единствено спасение!

Защото любовта ни грях е! А сам грехът е изкупление!

И докато сме смъртни, ме обичай!

И докато сме заедно, не спирай да ги лъжеш и да ме събличаш!

 

Лъжи! Лъжи, Любов! Преди да стане късно да ме имаш!

Бъди жесток и гледай ги в очите, докато убиваш!

Скрий болката и вярвай на греха!

Защото след раздялата това, което ще да имаш –

ще бъде чувството да прекосиш и Ада, за да усетиш любовта!!!

© Пауаа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??