14 jul 2006, 16:02

ИЗМАМА 

  Poesía
667 0 0

АЗ ОЩЕ  ПОМНЯ ОНЗИ ДЕН,
КОГАТО ТИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ ПРИЗНА,
 ЧЕ ИЗПИТВАШ ЛЮБОВТА!
КАКТО ВИНАГИ СЕДЕШЕ СИ НЕБРЕЖНО,
БЕШЕ МЕ ПРЕГЪРНАЛ ТОЛКОВА НЕЖНО!
И АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ МОИТЕ МЕЧТИ
СА СТАНАЛИ РЕАЛНОСТ,
НО, УВИ...
А ЕТО, ЧЕ СЕГА СИ НА ПЪТ ДА ИЗРЕЧЕШ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА!
ЯСНО, ЧЕ НЕ МЕ ОБИЧАШ,
ПОНЕ НЕДЕЙ ДА ГО ОТРИЧАШ!
И ВЪПРЕКИ СЪЛЗИТЕ ПО МОЕТО ЛИЦЕ,
СИ ЗНАМ, ЧЕ НЕ МИ ОТИВА
ДА ПЛАЧА ЗАРАДИ ЕДНО МОМЧЕ.

 

 

© Яница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??