29 ene 2008, 17:46

Изневяра 

  Poesía
651 1 4

Върни се, аз те моля,
върни се, за да ми простиш.
Върни се - туй е мойта воля,
знам, че имаш правото да ме виниш.
Да, сгреших, признавам.
Изневерих ти и ще плащам до живот,
но знай, че моето сърце завинаги 
аз ти дарявам и ще обичам само теб до гроб.

© Лана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??