14 ago 2007, 11:18

Изповед 

  Poesía
849 0 1
Искам да знаеш, че много те обичам!
Това е моята изповед.
Това е моя живот.
Това сме аз... и ти.
Не искам никога да стигаме до края...
Искам да го знаеш!
Искам да ти кажа нещо...
Искам да го изкрещя силно...
Така, че всички да ме чуят!
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Никой няма да може да ни раздели.
Никой няма да може да застане между нас!
Ти си моят принц, който ме обича.
Ти си ми всичко!
Вече разбрах, че наистина те обичам!
Вече осъзнах колко много значиш за мен!
Вече знам, че ще ми липсваш...
Ужасно много!
Искам да знаеш, че ще съм до теб
във всеки един тежък момент!
Надявам се, че и ти ще си до мен занапред...
Не искам от никой съвети...
Не искам никой да се меси между нас!
Не искам нищо друго, освен теб!
Макар и някои неща да ни пречат...
Няма да позволя на никой да ни раздели!
Със теб да бъда всеки час...
Това жадувам, само, аз...
Да те докосвам във нощта,
и да съм твоя чак до сутринта!!!

© Малката Фешънка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??