27 jun 2017, 19:44  

Народ? 

  Poesía » Otra
1094 2 1

Народ?

Когато падне здрач
и бесни кучета завият.
Подножието ще се напълни
със стадо овце.

Излъгани, че пролет е дошла,
пасат спокойно изсъхнала трева.
Да блеят могат най-добре,
това е тяхното призвание.

Стрижете вълната всеки ден,
те като котки ще мъркат.
Спокойствието не им разваляйте,
свели са ниско глави.
 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??