21 ene 2021, 10:30

Изтрих 

  Poesía » De amor
447 0 2

Изтрих
 

Изтрих всички белези от дълбоките рани
от всички предателства, обиди, лъжи -
прощавам ви, и нишките срязах, 
отмих всички плакани тъжни сълзи!

 

На моята същност, днес съм творец -
имам и обич, и вяра във дните - 
бодлива съм, не слагам венец,
познавам медът и жиля лъжците!

 

В мен, не търсете добрата наивница
много по - твърда и силна вървя,
познавам всички микрирали скитници -
с лошите скъсах, с добрите - добра!

 

Напред  днес само истински вземам -
и със тях в дните ще продължим -
с тези, с които рози посяхме,
бодлите отрязах, горчивите - стрих!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??