9 jul 2008, 10:56

Жадна за теб 

  Poesía » De amor
865 1 6

Гледаш ме жадно,

докосваш с ръка,

базмълвно ми казваш

с усмивка "ела!"...

 

Прежадняла копнея

по твоите устни,

но още не смея

от тях аз да вкуся...

 

И все повече жадувам

за устни като сладолед,

знам, без да умувам,

че съм жадна за... ТЕБ!

 

 

 

 

На "L" :)

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??