31 may 2006, 14:41

Жажда за любов 

  Poesía
782 1 1

Целувам те и се отпускам
в прегръдките на любовта,
предадох се без сили
пред страстните окови на нощта.

Сега съм твоя, но различна:
почувства ме, превърна ме в жена.
Сега съм с теб, сега живея,
сега откривам силата на любовта.

Отпиваш глътка от страстта ми
и с нея част от мен,
това е огнената жажда в любовта ни -
да се желаем ден след ден...
 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??