19 jun 2011, 22:04

Жажда за любов 

  Poesía » De amor
959 0 2

Жадувам за един твой поглед,

за твоите силни ръце,

копнея да ме сграбчиш отново

и да почувствам твоето сърце.

 

С любов да ме обгърнеш

както през онези дни,

когато шепнеше ми ти любовно

чак до ранните зори.

 

Но къде ли отлетя любовта?

Нали ми казваше, че вечна ще е тя.

Сега съм с наранено сърце,

което ти разби на две.

© Венета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??